برگزاری کنفرانس علمی به مناسبت تجلیل از روز جهانی دیابت

26 عقرب 1401

برگزاری کنفرانس علمی "به مناسبت تجلیل از روز جهانی دیابت، تحت عنوان (اختلاطات دیابت)
دوشنبه مورخ 23/8/1401 این کنفرانس علمی توسط دانشکده طب معالجوی پوهنتون جامی به مناسبت تجلیل از روز جهانی دیابت در سالون کنفرانس های دانشگاه با ارائه محترم دوکتور غلام داود «هاشمی» ترینر متخصص داخله عمومی و استاد پروگرام اکمال تخصص شفاخانه حوزوی ولایت هرت دایر گردید.
محفل با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری میرویس آغاز گردید، سپس دکتور سیدنعیم عالمی؛ رئیس پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی ضمن عرض خیر مقدم برای حاضرین، به تبیین اهمیت برگزاری کنفرانس‌های علمی در مقطع کنونی پرداخت.
متعاقبآ دکتور غلام داود هاشمی به ارائه‌ی مطالب این کنفرانس پیرامون موضوعات چون، شناخت انواع دیابت، نحوه تشخیص دیابت و اختلاطات حاد دیابت پرداخت.
در پایان این کنفرانس علمی دکتر میرمحمد ایوبی؛ رئیس پوهنتون جامی با اهدای تندیس و تقدیرنامه از تلاش‌هاق صادقانه‌ی جناب دکتور هاشمی در مسیر دانش و پژوهش طبی سپاس‌گزاری نمود‌.