تجلیل از روز ملی بیرق جمهوری اسلامی افغانستان (هفتم اسد)

7 اسد 1399

از یکسال بدینسو هفتم اسد بنام روز ملی بیرق مسمی گردیده و از این روز به عنوان یک روز ملی تجلیل بعمل می آید. هدف اصلی و اساسی این برنامه به اهتزاز در آوردن درفش پر افتخار کشور در مناطق مختلف و همچنان متحد ساختن مردم کشور میباشد. سال پار ازین روز در ولایات مختلف تجلیل بعمل آمده و هزاران پرچم توسط مردم به اهتزاز در آمد. همچنان در بعضی نقاط کشور ازین روز طی محافل شادی، رقص های محلی و نمایشات فرهنگ های موقعیت های ذکر شده تجلیل بعمل آمد. آمریت فرهنگی دانشگاه جامی نیز در هفتم اسد ۱۳۹۹ از روز ملی پرچم جمهوری اسلامی افغانستان با همکاری انجمن دانشجویی این دانشگاه تجلیل بعمل آورد. در این برنامه که بصورت کمپاین راه اندازی گردیده بود، تعداد ۱۰۰۰ بروشور حاوی پیام تبریکی روز ملی بیرق و ۱۰۰۰ پرچم جمهوری اسلامی افغانستان در نقاط مختلف ولایت هرات توزیع گردید و مورد استقبال بیشمار شهروندان هرات قرار گرفت.