تقدیر از محترم دکتر میر‌محمد ایوبی رئیس دانشگاه جامی، به پاس فعالیت های موثر و درخشش این دانشگاه در سطح کشور پس از کسب اعتبار آکادمیک

2 جوزا 1400

در نخستین جشنواره تقدیر از برترین های هرات، دکتر میر محمد ایوبی رئیس پوهنتون جامی به پاس فعالیت های اکادمیک، مورد تقدیر مقام ولایت هرات قرار گرفت. پوهنتون جامی طی سال های اخیر پیشرفت های قابل ملاحظه یی در عرصه ارائه خدمات باکیفیت علمی داشته، و با سپری نمودن موفقانه مراحل سه گانه تضمین کیفیت، در سال 1399 به عنوان اولین پوهنتون خصوصی در حوزه غرب کشور، اعتبارنامه اکادمیک را از وزارت تحصیلات عالی کسب نمود. پوهنتون جامی در سال 1389 با کسب جواز فعالیت از سوی وزارت تحصیلات عالی کشور، در چوکات موسسه های تحصیلاعت عالی خصوصی تاسیس و شروع به کار نمود. این نهاد تحصیلی با عزم و همت تیم رهبری مجرب و با بهره‌گیری از مدرن ترین امکانات و تجهیزات آموزشی و با داشتن فضای مناسب در یکی از بهترین موقعیت های شهر هرات و با برخورداری از راهبردی منظم و پلان شده، در سال 1394 از سوی وزارت تحصیلات عالی، به پوهنتون ارتقاء یافت. پوهنتون جامی، به عنوان بزرگترین پوهنتون خصوصی در سطح هرات، با داشتن شش دانشکده (طب معالجوی، حقوق و علوم سیاسی، انجینیری، شرعیات، اقتصاد و زراعت) مشعل گردان دانش و معرفت در این خطه‌ی باستان است. این دانشگاه افتخار دارد که با همت و تلاش در عرصه‌ی دانش و اندیشه و با پشتوانه‌ی اعتماد مردم علم پرور این خطه‌ی پر گهر، ده سال راه پر فروغ حیات دانشگاهی را با شکوه و سربلندی طی نموده و با ارائه‌ی کارنامه‌ی درخشان و کسب دستاوردهای بزرگ علمی، موفق گردید تا به عنوان اولین پوهنتون در حوزه جنوب غرب کشور، اعتبارنامه‌ی اکادمیک را از سوی وزارت تحصیلات عالی کسب نماید.