جشن فارغ التحصیلی محصلان پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی!

16 جدی 1402

جمعه مؤرخ ۱۵ جدی ۱۴۰۲ از فراغت دانش آموخته گان پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی طی محفل با شکوهی با حضور مقامات عالی‌رتبه حکومتی، هیئت رهبری پوهنتون جامی، اساتید و اولیای محصلان تجلیل بعمل آمد.
هدف از برگزاری این محفل قدردانی و ارج گذاری به تلاش های بی وقفه محصلین و دست یافتن به مسلک مقدس طبابت عنوان شده است.
نخست محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز و در ادامه محترم دکتر عتیق الله رحیمی معاون علمی پوهنتون جامی ضمن خوش آمد گوئی به مهمانان، پیرامون اهمیت و جایگاه علم طبابت در جامعه به ایراد سخن پرداخت.
متعاقباٌ محترم دکتور سید نعیم عالمی رئیس پوهنحی طب معالجوی پوهنتون جامی ضمن تبریکی به محصلین و والدین آنها، پیرامون مسئولیت‌های فارغ‌التحصیلان بعد از فراغت صحبت نمودند.
در ادامه این برنامه محترم داکتر خسرو یوسفزی مسئول شورای طبی در ولایت هرات ، محترم داکتر غلام احمد حنیفی معاون ریاست صحت عامه ولایت هرات، محترم احمدالله متقی رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت هرات هرکدام به ترتیب ضمن تبریکی به فارغین و اولیای شان پیرامون، مسئولیت های اخلاقی داکتران، ایجاد زمینه های تخصص وفوق تخصص و بستر سازی آن از جانب حکومت، صحبت های همه جانبه‌ای را خدمت حاضرین مطرح نمودند.
سپس محترم داکتر غلام ربانی حبیبی یک تن از اولیای فارغ‌التحصیلان و محترم داکتر محمد عارف شفیق‌یار به نمایندگی از محصلان به ایراد سخن پرداختند و از پوهنتون جامی بخاطر فرصت‌سازی های علمی و تحصیلی در سطح افغانستان ابراز سپاس و قدردانی نمودند.
در اخیر برنامه، به پاس زحمات و تلاش های محصلین تندیس یادواره همراه با تحسین نامه از جانب هییت رهبری، مهمانان و اساتید پوهنتون جامی به فارغین توزیع گردید.
محفل با دعائیه محترم استاد محمد منصور محب استاد پوهنحی شرعیات پوهنتون جامی خاتمه یافت.