دانشجویان جامی پاسدار قله‌های قهرمانی در مناظره های دانشجویی

27 سنبله 1399

دانشجویان جامی پاسدار قله‌های قهرمانی در اولین دور مناظره‌ی حضوری که توسط نهاد اندیشه‌وران میان باشگاه‌های پوهنتون جامی، پوهنتون هرات و موسسه تحصیلات عالی کهکشان شرق برگزار گردید، دانشجویان دانشگاه جامی بر بلندای قله قهرمانی قرار گرفتند. مناظره کننده‌گان با حضورداشت بیش از ۱۱۰ بیننده از دانشگاه‌های مختلف، جامعه مدنی و رسانه‌ها؛ بر محور "بررسی عملکرد ناتو در افغانستان" به مناظره پرداختند که در نتیجه، خانم مرضیه مصباح دانشجوی حقوق و علوم سیاسی و آقای امید فیصل‌فایق دانشجوی اقتصاد دانشگاه جامی، به مقام قهرمانی این دور دست یافتند. رهبری دانشگاه جامی، کسب مقام قهرمانی را برای این عزیزان تبریک گفته و از زحمتکشی استاد خالد فقیری آمر دیپارتمنت قضایی دانشکده حقوق و علوم سیاسی پوهنتون جامی، خانم فریده رزاقی هماهنگ کننده ساحوی دفتر اندیشه‌وران در هرات و خانم روزیتا سکندری مربی باشگاه مناظره جامی، اظهار امتنان دارد.