راه یابی دانشجویان حکمیت تجارتی دانشگاه جامی به مسابقات منطقوی و بین المللی

13 میزان 1399

به سلسله‌ی رقابت های ملی محکمه‌ی تمثیلی حکمیت تجارتی (VIS MOOT) میان پوهنتون های برتر افغانستان که به صورت مجازی توسط Afghanistan Vis Alumni Network (AVAN) برگزار گردید، محصلین دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی دانشگاه جامی، بار دیگر افتخار آفریدند و چانس راه‌یابی به مسابقات منطقه‌ای (بحرین) و بین المللی (هانگ کانگ) را از آن خود نمودند. خوشبختانه، ضمن راه‌یابی به مسابقات بین المللی، محمد قاسم میرزایی جایزه‌ی Honourable Mention مدعی و مدعی علیه و نیز علی شاه زیدی جایزه ی Honourable Mention مدعی را بدست آوردند. همچنین، جایزه‌ی بهترین صورت دعوی (Memorandum) مدعی علیه (Respondent) به دانشگاه جامی اهداء گردید. هیئت رهبری دانشگاه جامی زحمات خستگی ناپذیر عنایت‌الله عنایت مربی تیم حکمیت و هریک از اعضای این تیم: محمد قاسم میرزایی، علی شاه زیدی، محمد نذیر آزاد، بهرام عمرانی، محمد طاهر ترکی و هاجره صدف هاشمی را تحسین و تقدیر نموده و موفقیت های هرچه بیشتر این عزیزان را در سایر عرصه های زندگی تمنا دارد. از اساتید گرانقدر محمد طارق وامق رئیس پوهنحئی حقوق و علوم سیاسی و خالد فقیری آمر دیپارتمنت قضایی-حارنوالی بابت هدایات و همکاری همیشگی تیم حکمیت دانشگاه جامی، ابراز امتنان داریم.