محفل تجلیل از روز جهانی محصل و تقدیر از دانشجویان برتر سمستر بهاری سال ۱۴۰۲

27 عقرب 1402

شنبه ۲۷ عقرب سال ۱۴۰۲ به مناسبت تجلیل از روز جهانی محصل و تقدیر از دانشجویان برتر سمستر بهاری سال1402، محفل با شکوهی در سالون کنفرانس های پوهنتون جامی برگزار گردید؛ برنامه با تلاوتی از آیات روح بخش کلام الهی توسط قاری صاحب حمیدالله محمدی محصل دانشکده شرعیات پوهنتون جامی آغاز یافت. متعاقباً محترم دکتر عتیق الله رحیمی، معاونیت محترم علمی پوهنتون جامی در مورد ارزش علم و دانش، جایگاه محصل و نخبگان به ایراد سخن پرداخت سپس محترم میلاد عزیزی محصل سمستر دوم پوهنحی حقوق و علوم سیاسی به عنوان نماینده محصلین ضمن تشکر و تقدیر از هیئت رهبری دانشگاه بابت تدویر همچون محافل، پیرامون جایگاه محصلان در توسعه و انکشاف جامعه به ایراد سخن پرداخت. در ادامه محترم سید حامد سعیدی یک تن از اولیای محصلان برتر پیرامون نقش و ارزش نهاد های اکادمیک برای انکشاف و توسعه افغانستان سخنرانی نمود. سپس، تحسین نامه ها و تندیس هایی که برای محصلین برتر در نظرگرفته شده بود توسط هئیت رهبری و اساتید پوهنتون توزیع گردید و همچنین اول نمره های عمومی در سطح پوهنتون و پوهنحی برای سمستر خزانی سال ۱۴۰۲ بورسیه گردیدند. محفل با دعائیه جناب استاد بصیراحمد نادی ریاست محترم دانشکده شرعیات اختتام یافت. پوهنتون جامی به منظور حمایت، تشویق و ترغیب محصلان همواره با راه اندازی برنامه های متفاوت زمینه تقدیر محصلان را فراهم می نماید تا باشد انگیزه ای شود برای دانشجویان به منظور کسب بیشتر دانش و خرد.