ملاقات هیئت رهبری پوهنتون جامی با هیئت دانشگاه آزاد اسلامی ایران

26 اسد 1399

صبح امروز شنبه ۹/۱۲/۱۳۹۹ هیئتی از دانشگاه آزاد اسلامی ایران به پوهنتون جامی تشریف آورده و با هیئت رهبری و اساتید این پوهنتون روی گسترش ارتباطات و همکاری های علمی، ملاقات نمودند. شایان ذکر است که هیئت ایرانی، بعد از دیدار و ملاقات با مقامات دولتی و نهاد های مختلف در کابل، عازم هرات گردید.
در این ملاقات که در سالون جلسات پوهنتون جامی برگزار گردید، روی همکاری های علمی/ تحقیقی بین دانشگاه آزاد اسلامی ایران و دانشگاه جامی صحبت گردید. دکتر میر محمد ایوبی رئیس دانشگاه جامی ضمن اظهار خوش آمد گویی به اعضای هیئت ایرانی، همکاری علمی بین دو نهاد را مهم خواند و گسترش ارتباطات اکادمیک را جهت ارتقای کیفیت تحصیلات، امری ضروری دانست.
ریاست این هیئت را دکتر علاء الدین بروجردی معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی به عهده داشت. در این ملاقات آقای بروجردی را دکتر عباس گنجی، سیروس صابری، علی رضا رجایی، دکتر دولت آبادی، دکتر علی صادقی و دکتر اقبالی همراهی مینمودند.