24 قوس 1397

بر مبنای تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه جامی و تعدادی از مکاتب شهر هرات، روز چهارشنبه کانکور آزمایشی برای فارغان صنوف دوازدهم لیسه های نسوان هاتفی و تجربوی برگزار شد.

محفل با تلاوت آیات متبرک کلام الهی آغاز و سپس استاد نصیر احمد فرهمند معاون علمی دانشگاه جامی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین و معرفی پروگرام های حمایتی دانشگاه جامی از مکاتب، اشتراک در همچو برنامه ها را برای راه یابی به دانشگاه مهم خوانده و علاقمندی زیاد بانوان را به کسب تحصیلات عالی، قابل قدر دانست.

سپس انجینیر غلام محبوب سروری در مورد نحوه برگزاری امتحان کانکور معلومات داده و فورمه های مختلف را به شاگردان معرفی نمود.
کانکور آزمایشی فارغان لیسه های نسوان امیرعلی شیر نوایی و گوهرشاد روز شنبه ۲۴ قوس برگزار خواهد شد.