کمپاین نهال شانی با شعار (تقویت پیوند بین مکتب و دانشگاه)

29 حوت 1399

تقویت پیوند بین مکتب و دانشگاه با نهال شانی به سلسله فعالیت های اجتماعی و حمایت از محیط زیست، پوهنتون جامی کمپاین نهال شانی را در مکاتب ولایت هرات راه اندازی نمود. در محفلی که به همین مناسبت با حضور رئیس معارف و همکاران شان در لیسه رازی برگزار گردید، رئیس، معاون علمی، معاون امور محصلان و تعدادی از اساتید پوهنتون جامی شرکت نمودند. در این محفل بعد از صحبت پیرامون گسترش ارتباطات بین نهادهای تعلیمی و تحصیلی، در مورد مزایای نهال شانی صحبت گردید. دکتر زکریا رحیمی رئیس معارف ولایت هرات از همکاری های دانشگاه جامی اظهار قدردانی نمود و خواهان ادامه این فعالیت ها گردید. بالمقابل دکتر میر محمد ایوبی رئیس پوهنتون جامی وعده سپرد که این دانشگاه، مانند گذشته همکاری با مکاتب را ادامه خواهد داد. شایان ذکر است که سه تیم دیگر با اشتراک روسای دانشکده های طب معالجوی، حقوق و علوم سیاسی، انجینیری، اقتصاد، شرعیات و زراعت دانشگاه جامی، پروسه نهال شانی را در مکاتب نسوان تجربوی، نسوان مهری هروی و گوهرشاد انجام دادند.