کنفرانس تفسیر آزمایش و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های خونی

18 میزان 1398

دانشکده طب معالجوی دانشگاه جامی سومین کنفرانس علمی در سال تحصیلی ۱۳۹۷ را تحت عنوان (تفسیر آزمایش و تشخیص بیماریهای خونی) با ارائه دکتر امید نجاتی استاد دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد مشهد روز شنبه ۲۶ عقرب سال جاری ساعت ۹:۰۰ صبح برگزار نمود. در این سیمینار که به دعوت ریاست دانشگاه جامی با حضور و همراهی هیئت رهبری، اساتید و دانشجویان و جمع کثیری از مسؤلان دانشگاه های خصوصی و انستیتوت ها در سالون کنفرانس دانشگاه برگزار گردید از ۱۷ نومبر روز جهانی دانشجو نیز گرامیداشت بعمل آمد. ابتدا نصیراحمد فرهمند معاون علمی دانشگاه جامی ضمن تأکید بر لزوم برگزاری کنفرانس ها و افزایش و ارتقاء سطح علمی، از حاضرین جهت اشتراک شان در کنفرانس تشکر نمود. وی همچنان ضمن تبریک روز دانشجو مطالبی را در خصوص جایگاه و نقش دانشجو و دانشگاه در تولید علم و پیشرفت و توسعه کشور بیان نمود. سپس دوکتور امید نجاتی با ابراز سپاس، حضور مهمانان را خوش آمدید گفت و به ارایه کنفرانس پرداخت. در کنفرانس متذکره موضوعات زیر ارائه گردید:

1. تفسیر آزمایش وتشخیص آزمایشگاهی بیماری های خونی
  2.  مروری بر آزمایش C.B.C وآشنایی با اندکس های خونی
  3.  آشنایی با انواع دستگاه های سل کانتر
  4.  آشنایی با انواع گراف ها و نمودار های سل کانتر
  5.  آشنایی با انواع خطاهای شایع و تفسیر هیستو گرام های C.B.C
  6.  آشنایی با چگونگی تفسیر گراف ها در تشخیص آزمایشگاهی
  7.  آشنایی با انواع کم خونی ها وسایر بیماری های خونی و تاثیر آن ها بر پارامترها

کنفرانس متذکره با افزایش و ارتقاء قابل توجه سطح علمی و نظم اجرایی آن، در کنار استقبال قابل توجه دانشجویان بعد از ۳ ساعت پایان یافت.