کنفرانس علمی اسلام و صلح جهانی

15 حمل 1400

وَالصُّلْحُ خَيْرٌ صلح بعنوان یک نیاز مبرم بشری و فریضه الهی یکی از دساتیر اساسی شریعت مقدس اسلام میباشد. روز پنجشنبه پنجم حمل 1400 دانشکده شرعیات و علوم اسلامی پوهنتون جامی کنفرانس علمی را تحت عنوان (اسلام و صلح جهانی) در تالار همایش‌های این دانشگاه برگزار نمود. در این برنامه علمی محترم استاد سید جمال‌الدین هروی رئیس دانشکده شرعیات در مورد صلح، اهمیت، آثار و فواید آن از دیدگاه اسلام صحبت نمود. جایگاه صلح واقعی را در زنده گی امت اسلامی به بحث گرفتند. متعاقباً استاد محمد طارق نبی استاد پوهنتون و مؤسس تلویزیون ساقی پیرامون (شرایط کنونی کشور و چگونگی صلح اسلامی) به ایراد سخن پرداختند و روی اهمیت و محور های صلح در افغانستان صحبت نمودند. از دیدگاه استاد صلح یکی از اساسی ترین و مهم ترین مفاهیمی است، که افغانستان بدون تجربه کردن آن به پیشرفت نخواهد رسید. افغانستان کشوری که ۴ دهه جنگ های ویرانگر را تجربه کرده است. این روز ها شاهد برگزاری محافل اینچنینی بسیاری میباشد. که خواست برگزار کننده گان و همچنان سخرانان هر برنامه صلح و تامین رفاه شهروندان کشور مییباشد. دانشگاه مردمی جامی نیز به تعقیب فعالیت های آکادمیک خویش برگزار کننده این سیمینار بعنوان روشنگر اذهان جوانان پیرامون صلح در کشور بوده است.