کنفرانس علمی هیدرو پولتیک رودخانه‌ی هلمند و اهمیت بند کمال خان

4 حمل 1400

افتتاح بند کمال خان خجسته‌باد! همزمان با چهارم حمل 1400، روز ملی مدیریت آب‌های کشور، آمریت فرهنگی دانشگاه جامی به همکاری دانشکده انجینیری این دانشگاه کنفرانس علمی‌ای را تحت عنوان ''هیدرو پولتیک رودخانه‌ی هلمند و اهمیت بند کمال خان" در تالار همایش‌های این پوهنتون برگزار نمود. در این برنامه محترم محمد عمر اسحاق رئیس حوزه دریایی هریرود-مرغاب به عنوان ارائه کننده‌ی اول کنفرانس، در مورد اهمیت و جایگاه بند کمال خان، حوزه‌های دریایی افغانستان و همچنان فرصت‌های بوجود آمده در اثر آب‌گیری بند کمال خان صحبت نمود. در ادامه‌ی این کنفرانس محترم استاد فضل احمد ذاکری به عنوان ارائه کننده دوم، در مورد اهمیت دریاچه‌ی هیرمند و همچنین فرصت‌ها و چالش‌های سد راه بندسازی در افغانستان صحبت نمود. در اخیر به دانشجویان دانشکده‌های مختلف حاضر در کنفرانس فرصت داده شد، تا سوالات‌شان را مطرح نموده و از ارائه‌دهندگان این کنفرانس، پاسخ دریافت نمایند.