سیمینار آشنایی دانشجویان با معیار های ارتقای کیفیت

7 میزان 1399

به سلسله سمینار های ارتقای کیفیت بتاریخ ۱۳۹۹/۷/۷ سمینار آشنایی دانشجویان با معیار های ارتقای کیفیت و نقش آنها در تطبیق این معیار ها توسط آمریت ارتقای کیفیت دانشگاه جامی تدویر گردید. از آنجائیکه برنامه ارتقای کیفیت از جمله اساسی ترین مراحلی است که نهاد های تحصیلات عالی آنرا باید رعایت نموده و تلاش نمایند تا مراحل سه گانه آن را با موفقیت سپری نمایند. دانشگاه جامی در سطح زون غرب از جمله اولین نهاد های تحصیلات عالی میباشد که با موفقیت دو مرحله از برنامه ارتقای کیفیت وزارت محترم تحصیلات عالی را سپری نموده و آمریت ارتقای کیفیت را در تشکیلات دایمی خود دارد. به اساس اهمیت و ارزش والای این پروگرام، آمریت ارتقای کیفیت دانشگاه جامی سیمینار آشنایی دانشجویان با معیار های تضمین کیفیت را برگزار نمود. که در آن داشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه جامی حضور داشتند. در نخست محترم عتیق الله رحیمی مسوول ارتقای کیفیت پوهنتون پیرامون برنامه های ارتقای کیفیت این دانشگاه و جایگاه این نهاد از لحاظ ارتقای کیفیت صحبت نمودند و سپس محترم سید شفیع سادات کادر علمی دانشگاه و عضو فعال کمیته ارتقای کیفیت پیرامون معیار های یازدگانه تضمین کیفیت صحبت نموده و نقش دانشجویان را در تطبیق این معیار ها واضح ساختند. دانشگاه جامی مصمم به ارتقای کیفیت در سطوح متفاوت این نهاد می باشد.