ارائه پلان استراتژیک ( ۱۴۰۶- ۱۴۰۲ ) دانشکده اقتصاد:

19 ثور 1402

پلان استراتژیک دانشکده اقتصاد برای ذینغعان داخلی دانشکده ( هیئت محترم رهبری، رؤسای محترم دانشکده ها، مسئولین محترم بخش های مختلف دانشگاه، استادان و همکاران) ارائه گردید. این برنامه که به منظور شریک سازی پلان استراتژیک با ذینفعان داخلی دانشکده به روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۱۵ در اتاق جلسات دانشگاه جامی برگذار گردیده بود، با تلاوت آیات کلام وحی آغاز و سپس محترم میر عثمان " ایوبی " رئیس محترم هیئت امناء دانشگاه جامی در صحبت های شان از دانشکده اقتصاد؛ بابت تدوین پلان استراتژیک دقیق و متناسب با وضعیت ابراز قدر دانی نمود، سپس محترم عزیز الله " صامت " معاون دانشکده اقتصاد ضمن ابراز سپاس و امتنان از همکاری بخش های مختلف دانشگاه در تدوین پلان استراتژیک، به ارائه پلان پرداخت. این پلان با جمع آوری نظریات ذینفعان محیط داخلی و خارجی تدوین گردیده و بیشتر از ۱۵ اداره و نهاد در محیط بیرونی و ۵۰ تن از مسئولین در محیط داخلی از طریق خانه پری پرسشنامه در تدوین آن سهم گرفتند. با توجه به وضعیت دانشکده اقتصاد در محیط بیرونی و داخلی؛ دیدگاه و استراتژی های آن بحالت تهاجمی طرح گردیده اند. متعاقباً محترم دکتر عتیق الله " رحیمی " معاون علمی دانشگاه، از تدوین پلان استراتژی دانشکده با رویکرد واقع گرایانه ابراز خرسندی نمود. در نهایت این سیمینار آگهی دهی با دعائیه توسط محترم بصیر احمد " نادی " رئیس دانشکده شرعیات و علوم اسلامی دانشگاه جامی به پایان رسید.