کانکور اولین دوره برنامه های ماستری در هرات باستان

13 اسد 1403

پرچم‌داری از جایگاه علمی این حوزهٔ تمدنی رسالت ماست. اورنگی تازه از هفت اورنگ پوهنتون جامی در سپهر دانش، درخشید. پوهنتون جامی با داشتن اعتبار اکادمیک و قرار گرفتن در صدر پوهنتون‌های معتبر کشور، برای نخستین‌بار در حوزه غرب افغانستان، مؤفق به کسب جواز ۳ برنامه ماستری (۱-ادارهٔ تجارت ۲-حقوق جزا و جرم‌شناسی ۳-روابط بین‌الملل) و ۲ برنامه لیسانس در رشته کمپیوترساینس (۱-دیتابیس ۲-شبکه) شده و اینک چنین دست‌آورد مسرت‌بخشی را با عرض تبریک و تهنیت به مردم علم‌پرور سرزمین خود به اشتراک می‌گذارد. تیم علمی پوهنتون جامی باورمند است که با گشایش این افق‌ روشن، مصمم‌تر از همیشه، مسیر حرکت نسل پژوهش‌گر و مشتاق علم را به سوی دانش نوین و تخصص محور، هموارتر خواهد ساخت. تاریخ برگزاری امتحان کانکور ماستری: ۲۳ سنبله ۱۴۰۳ ثبت‌نام همه روزه از ساعت ۷ صبح الی 6 شام جریان دارد. علاقمندان جهت معلومات بیشتر، به بخش پذیرش پوهنتون مراجعه نمایند. آدرس: هرات، انتهای خیابان گوهرشاد (قل اردو)، مقابل پارک تفریحی تخت صفر. جامی؛ جایگاه مطمئن برای رهپویان دانش.